Lajme
Mbrapa

Modelet e së ardhmes i gjeni vetëm në EuroGoma

08.05.2019.
 

Brendet e njohura botërore që mund t’i gjeni vetëm tek ne, kanë sjellur modele që do të ndryshojnë mënyrën e udhëtimit tuaj.

Rehati dhe siguri me gomat më të avancuara në treg.

 
 

Eagle F1 Asymmetric 5- Goodyear;

Rehati luksoze me performancë të jashtëzakonshme të frenimit në rrugët e lagështa.

*Distancë e shkurtër e frenimit në rrugë të lagështa
*Manovrim sportiv në rrugët e thata

*Teknologjia e eliminimit të zhurmës;

*RunOnFlat

*Trafik rrugor

*Terrene OFF ROAD

*Rrugët ON-OFF

 
 

DUNLOP MAXX RT 2;

Gomat Dunlop MAXX RT 2 të teknologjisë më të fundit janë të dizajnuara për të zvogëluar zhurmën e brendshme në automjet deri në 50% .

* RunOnFlat

*Mbrojtje e fellneve

* ON ROAD

*OF ROAD

*ON- OF ROAD

 
 

Premium Contact 6- Continental;

Gomë për kapje maksimale në të gjitha drejtimet, mundëson përvojën më të mirë në drejtimin e makinës.

 
 

Pirelli Pi 0;
*Eliminim i zhurmës në sistem
*Rehati gjatë vozitjes
*Sfungjeri nga poliuretani i absorbon vibrimet që shkaktohen nga kompresimi ajror brenda gomave dhe eliminon zhurmën brenda në veturë.

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët