Shërbimet

Shërbimet

Shërbimet kryesore që ne ofrojmë janë:

  • Montimi dhe balancimi i gomave;
  • Gjeometri Kompjuterike;
  • Ndërrim i vajit dhe filterit;
  • Ndërrim i pjesëve;
  • Drejtim i fellneve;
  • Mbushje e klimës;
  • Hoteli i gomave;
  • Autolarje;
Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët