Lajme
Mbrapa

TEKNOLOGJIA MË E FUNDIT DUNLOP MAXX RT 2

28.03.2019.
 

Gomat Dunlop MAXX RT 2 të teknologjisë  më të fundit janë të dizajnuara për të zvogëluar zhurmën e brendshme në automjet deri në 50% *.

RunOnFlat

Teknologjia revolucionare RunOnFlat ju lejon të vozisni deri në 50mph edhe nëse keni ndonjë vrimë në gomën tuaj. Pra, nuk keni nevojë më ti ndërroni të gomat në rrugë duke e zvogëluar rrezikun që ta ndërroni gomën në autostradë.

Mbrojtje e fellneve

Me mbrojtëset e fellneve të ndërtuara brenda gomës ju do të keni mbrojtje më të madhe kundër frenimit.

ON ROAD

Dizajnur për në rrugë për SUV dhe vlerësuar për shpejtësi der në 168mph.

OFF ROAD

Këto goma me katër rrota janë të projektuara edhe për përdorim jashtë rrugës.

ON-OFF ROAD

Projektuar për përdorim jashtë rrugës me automjete me katër rrota, këto goma mund të përdoren gjithashtu në rrugë me shpejtësi deri në 118mph.

Këto goma mund ti gjeni kudo në Eurogoma 

 
 

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët