Lajme
Mbrapa

Simpoziumi i gomave të automjeteve pasagjerëve në Kosovë nga Continental

15.03.2019.
 

Super brendi i gomave Continental mbajtën simpoziumin e gomave të automjeteve të pasagjerëve në Kosovë në Swiss Diamond-Prishtinë.

Përfaqësues të këtij brendi ishin Z.Steve Schober-Menaxher i Marketingut dhe Z.Minh Thien Uong-Drejtor Menaxhues.

Gjatë kësaj ngjarje u mbajtën panele diskutimi rreth studimit të tregut dhe pozicionimit të këtij super brendi në tregun kosovar.

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët