Lajme
Mbrapa

Modeli më i ri i gomave 2019 prodhuar nga GOODYEAR

27.03.2019.
 

Eagle F1 Asymmetric 5

Rehati luksoze me performancë të jashtëzakonshme të frenimit në rrugët e lagura.
Distancë e shkurtër e frenimit në rrugë të lagështa
Manovrim sportiv në rrugët e thata

Disa goma në gamën tonë kanë veçori të veçanta për performancë të shkëlqyer në situata të caktuara. Këtu është një shpjegim i shkurtër i këtyre karakteristikave.

Teknologjia e zvogëlimit të zërit (SoundComfort)

Teknologjia e zvogëlimit të zërit (SoundComfort) ju ofron një udhëtim shumë më të mire dhe më të këndshëm duke zvogëluar zhurmën gjatë vozitjes deri në 50%

RunOnFlat

Me teknologjinë revolucionare RunOnFlat, mund të shkoni deri në 80 km / h pas dëmtimit të gomës.

Trafik rrugor

Projektuar për përdorim në SUV në trafikun rrugor dhe shpejtësi maksimale deri në 300 km / h.

Terrene OFF ROAD

Këto goma janë të dizajnuara për automjete me katër rrota për përdorim edhe në terrene të vështira(Offroad)

Rrugët ON-OFF

Edhe pse këto goma janë projektuar për përdorim SUV për makinë me katër rrota, gjithashtu mund të përdoren në rrugë.

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët