Lajme
Mbrapa

Erdhi koha me dal n'mal!

18.03.2019.
 

Eurogoma në Deqan filloi me aktivitetin e saj veror për adhuruesit e OFFROAD-it duke iu ofruar atyre sigurinë dhe rahatinë gjatë eksplorimit të maleve e bukura të Kosovës.

Me gomat e duhura ju shfaqni adrenalinën tuaj dhe eksploroni terrene të vështira.

Bëji udhetimet e tua të rehatshme dhe të sigurta.

 

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët