Arkivi i Lajmeve

Kurs profesional per vullkanizer dhe gjeometri06.05.2015.

Kompania Eurogoma organizon Kurs Profesional 1 mujor per vullkanizer dhe gjeometri.
Programi i kursit perfshin:
Njohuri Teorike 2here ne jave prane Zyrave Qendrore te Eurogomes
Pune Praktike 3 here ne jave prane servisit Eurogoma Shkabaj, Prishtine

Kursi do te zgjase 1 muaj dhe ne fund te trajnimit ata qe do te pajisen me Certifikate do te kene mundesi punesimi prane kompanise Eurogoma.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne info@eurogoma.net
Per aplikime online kliko: https://eurogoma.wufoo.com/forms/mhks88j1ecv1iv/

A
fati i fundit per aplikime eshte data 29.05.2015.

Eurogoma, Rritu Profesionalisht!

Kërko Goma