Arkivi i Lajmeve

Konkurs punesimi per Eurogoma Service Ortakoll, Prizren23.06.2015.


Kompania Eurogoma shpall konkurs punesimi per servisin e saj ne Prizren per pozitat:

3 (tre)  Vullkanizere me pervoje .

1 (nje)  Drejtues per Fellne Alumini per pervoje pune


Kushtet per aplikim:

1. Te kene pervoje pune si vullkanizer/drejtues fellnesh

2. Te jene te komunikueshem

3. Te jene te afte te punojne ne grup dhe pune individuale


Afati i fundit per aplikim eshte: 29.06.2015


Te gjithe te interesuarit te dergojne CV e tyre ne info@eurogoma.net ose ti dorezojne prane servisit tone ne Ortakoll Prizren.

Kërko Goma