Arkivi i Lajmeve

Konkurs punesimi 27.04.2015.

KONKURS PUNËSIMI

Kompania Eurogoma kerkon te punesoje 1 (nje) shites per servisin e saj ne Prishtine
Kriteret per aplikim:

  1. Te kete 3vjet pervoje pune ne sektorin e shitjes
  2. Te jete i komunikueshem
  3. Te jete i afte te punoje ne pune individuale dhe pune grupi
  4. Preferohet njohja e gjuhes angleze

Konkursi do te jete i hapur deri me dt.04 Maj 2015.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne e-mail: info@eurogoma.net.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

Kërko Goma