Arkivi i Lajmeve

Autoslalom Gara e Femrave ne Prishtine12.07.2015.

Gara e femrave ne Prishtine organizuar me 12 Korrik 2015 nga Autoklubi Eurogoma Racing Team ishte nje organizim i nje niveli te larte. Me kete gare u hodhen themelet e para per te krijuar keshtu nje tradite per keto lloje organizimesh sportive dhe argetuese per grate dhe femrat vozitese ne Kosove e me gjere.
Garueset ishin vajza dhe gra me makinat e jetes se tyre te perditshme. Shtegu ishte ne rrugen Tirana (mbrapa Stadiumit te Prishtines) ne nje gjatesi prej 500m dhe me nje pengese (shikana) me goma per ta bere pak me atraktive garen.
Garueset pjesemarrese shpalosen aftesite e tyre ne vozitje dhe treguan performance te mire, edhe pjesemarrja e tyre ishte per here te pare ne te tilla organizime. Madje me entuziazem shprehen deshiren per te marre pjese edhe ne ngjarje te tjera te kesaj natyre.
Kjo gare u be me interesante edhe nga pjesemarrja e figurave publike si: Blerta Deliu Kodra si garuese, si dhe Justina Pula Shiroka si e ftuar nderi. Por ngjarja u moderua nga Teuta Krasniqi dhe Mc Beka te cilet e bene atmosferen edhe me argetuese dhe interesante.
Sponsor te kesaj gare ishin: Vala,  Goodyear, TeknoMarket, KTV,  telegrafi.com  dhe Radio Dukagjini- sponsor medial

Rezultatet:

 Kategoria e parë:

 1. Nermina Duraki (Citoren) 0:53.947
 2. Shukrije Bajrami (Nisan) + 03.180
 3. Juliana Haxholli (Fiat) + 03.621
 4. Valbona Habibaj (Renault) + 04.229
 5. Muzafete Abazi (Opel) + 09.544

 

Kategoria e dytë:

 1. Rrezarta Kalenderi (Toyota) 0:52.100
 2. Iliriana Sheremeti (Renault) + 02.947
 3. Gresa Rexhepi (Seat) + 03.029
 4. Ardiana Shabani (Citroen) + 04.931
 5. Mukadeze Mustafa (Fiat) + 06.376
 6. Blerta Gagica (Renault) + 11.307
 7. Hana Muhaxheri (Polo) + 13.812


 Kategoria e tretë:

 1. Suzana Kuqi (Jetta) 0:51.005
 2. Besa Morina (Golf) + 00.202
 3. Blerta Deliu (Cooper) + 01.477
 4. Beta Gashi (BMW) + 02.176
 5. Fetije halimi (Opel) + 02.293
 6. Vesa Islami (BMW) + 03..348
 7. Blerta Terpeza (Cooper) + 03.656
 8. Liridona Gashi (Touran) + 05.273
 9. Shqype Morina (Golf) + 05.703
 10. Lavdie Ahmeti (Fiat) + 06.883
 11. Gordana Toskiq (Golf) + 14.402

Kërko Goma