Galeria
Mbrapa

Eurogoma shpallet Parter i vitit nga Goodyear Group

01.03.2018.

Në fillim të muajit shkurt në Slloveni është mbajtur shpallja e Partnerëve nga Goodyear Group. 
Te pranishëm ishin zyrtarë të lartë nga kjo korporatë si dhe kompani të ndryshme nga Ballkani. Duke u bazuar në realizimet dhe sukseset e kompanisë sonë, Eurogoma është shpallur Partner për vitin 2017. 

Kualiteti dhe shërbimi efikas mbeten prioritet i yni për klientet tanë.

Është kënaqësi të punojmë me brende prestigjoze.

 

 

 

 

Shporta ime
 
Shporta është e zbrazët